Életmód

Magyar házvezetőnőket molesztálhatott egy 91 éves gróf a kastélyában

Több magyar nő beszélt arról, hogy egy külföldön élő, magyar származású gróf zaklatta őket, amikor házvezetőnőként dolgoztak nála nyugat-európai kastélyában.

Egy hirdetésre jelentkezve többen házvezetőnőnek álltak egy előkelő magyar származású gróf nyugat-európai rezidenciáján. Abban reménykedtek, hogy egy kis házimunkával százezreket kereshetnek, és egy hatalmas kastélyban lakhatnak. Azonban többen arról számoltak be, hogy az álom hamar rémálommá vált.

A Blikknek nyilatkozó Lívia azt mondta, a hirdetés szerint takarításért, főzésért cserébe havi ezer eurót, azaz több mint 300 ezer forintot kínáltak. A tulajdonos egy 91 éves férfi volt, aki 1956 óta külföldön él. Eleinte nem is volt gond vele, míg az egyik délután a szexuális szokásairól kezdte faggatni a férfi a 62 éves nőt. Ezután konkrét célzást tett arra, hogy a kedvére tehetne. Ezt a nő visszautasította, onnantól viszont a férfi pokollá tette minden percét.

Ordított velem, ennem csak akkor volt szabad, amikor a gróf úr is táplálkozott. Szerettem volna eljönni, de azt mondta, a pénzem csak akkor adja oda, ha leszolgálom az időmet.

Hasonló élményekről számolt be egy másik nő is. Azt mondta, az embertelen mennyiségű munka mellett rendszeresen fogdosta a gróf. Más nőkkel is beszélt, és kiderült, akik nála dolgoztak, mindenkivel ez történt.

A megvádolt férfi magához és származásához is méltatlannak tartja a vádakat. Szerinte az általa felvett asszonyok azt hiszik, nyaralásra érkeznek a kastélyba.

A háztartási gépekhez nem értenek: a szidolozást vagy parkettapasztázást hírből sem ismerik. Egy ilyen kastély házvezetőnőjének lenni speciális dolog, ők idáig csak a kis panellakásukat takarították.

A gróf szerint inkább hálásnak kellene lenniük, azt pedig szemenszedett hazugságnak nevezte, hogy molesztálta vagy bántotta volna őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top