Életmód

Motoros Mikulás fogta el a gázoló autóst – videó

A sofőr a zebrán ütött el egy gyalogost, majd továbbhajtott, a Mikulásnak öltözött motoros viszont a nyomába eredt.

Egy Mikulásnak öltözött motoros lélekjelenlétének köszönhető, hogy sikerült elfogni egy cserbenhagyó gázolót Párizsban. Az üldözésről készült sisakkamerás felvételeket a Moto Journal osztotta meg.

A videón az látható, hogy egy fekete személyautó elüt egy gyalogost, aki éppen a zebrán halad át az úton. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhalad, mire a Mikulásnak öltözött motoros a nyomába ered.

Néhány méter után bevág az autó elé, és megállásra kényszeríti. Ám amikor a Mikulás leszáll a motorról, az autós beletapos a gázba, és elhajt. Ezután őrült üldözés kezdődik, az autós a csúcsforgalomban menekül, a motoros pedig többször megpróbálja megállásra bírni.

A gázolót végül úgy sikerült elkapni, hogy a Mikulás találkozott két motoros rendőrrel, nekik mondta el, mi történt. A rendőrök aztán fegyvert fogtak a dugóban beragadt sofőrre, kirángatták a kocsiból, majd megbilincselték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top