Életmód
Hirdetés

Megint bedrogozva hajtott a zuglói gázoló, lekapcsolták

A nő korábban öt és fél évet kapott, mert kokain hatása alatt halálra gázolt egy idős férfit. A lakhelyét sem hagyhatta volna el.

Ismét kábítószer hatása alatt vezetett az a nő, aki korábban öt és fél évet kapott, mert halálra gázolt egy idős férfi Zuglóban – írja a 24.hu.

Képünk illusztráció (Fotó: MTI Fotó / Vajda János)

A lap értesülései szerint a lakhelyelhagyási tilalom alatt álló T. Klára Petrát egy közúti ellenőrzés során kapták el a rendőrök, a gyorsteszt marihuána és amfetamin használatát mutatta ki nála. Ha a végleges szakértői vélemény is megerősíti az eredményt, újra letartóztatásba kerülhet – írják.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője közölte: az első fokon öt és fél évre ítélt nő ügyét jelenleg éppen másodfokon tárgyalják. A vádlottal szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, ezért a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását, a Fővárosi Törvényszék pedig ez alapján elrendelte, hogy a gázoló az általa lakott ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatja el. A bíróság döntése még nem végleges.

A nő 2018. november 7-én a kora délutáni órákban, Budapest XIV. kerületében a Füredi úton vezetett, amikor elgázolt egy járdáról lelépő 85 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A nő kokaint fogyasztott, ezért nem vette észre a férfit, holott a vád szerint objektív körülmény nem gátolta ebben.

A baleset után a vádlott segítségnyújtás, illetve a mentők és rendőrök értesítése nélkül továbbhajtott: egy szépségszalonban ült két órával később, amikor megtalálták a rendőrök, éppen műszempillát csináltatott.

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top