Életmód

Ez a házaspár befogadja, és vendégül látja karácsonykor a magányos embereket

Megható vendéglátással kedveskedik a házaspár a karácsonykor társaságra vágyóknak.

A Twickenhamben élő, saját üzletet vezető Shashi és Pallu Patel minden karácsonykor megnyitják kapuikat a magányos emberek előtt, és vendégül látják őket, hogy ne legyenek egyedül az ünnep alatt. Étellel-itallal és zenés mulatsággal kedveskednek nekik, hogy egy kicsit maguk mögött hagyják az egyedüllét kínzó fájdalmát. A tradíció akkor kezdődött, mikor egy kirabolt idős hölgynek segítettek adományokat szerezni. 

Aki itt megfordul, annak semmilyen kötelezettsége nincs, nem kell vásárolnia az üzletben, csak a jókedvét kell magából előcsalogatnia. Amikor ezt a roppant kedves és megható gesztust egy újságíró is meghallotta, azonnal felkereste a házaspárt, hogy minél többekhez eljuttassa a hírüket. A Facebookon is megosztottak egy fotót Shashiról és Palluról, amin egy táblára írt szöveggel invitálják a magánytól szenvedőket. A posztot eddig 28 ezren lájkolták és majdnem dupla annyi megosztást kapott.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top