Életmód
Szponzorált tartalom

Hüvelytágasság – Gyakoribb, mint gondolnád!

Így nyerd vissza az önbizalmad és élvezd újra a szexet!

A hüvelytágasság nemcsak a te, hanem a párod életét is megkeserítheti, és a szenvedélyt nélkülöző együttlétek az önbizalmatokat is alááshatják.

A hüvelytágasság oka

A hüvelytágasság szülés után, vagy a menopauza környékén gyakori jelenség. Ha hüvelyi úton szültél, a hüvelyed 30-40 százalékkal is tágabb lehet a terhességet követően, tehát nem benned van a hiba, ha már nem élvezed ugyanúgy a szexet.

Szülés után a hüvely izomzata a medencefenék süllyedése miatt jellemzően renyhe, azaz nem tart megfelelően. Emiatt a vagina állapota sem megfelelő, a szexuális öröm foka alacsony, te és a párod pedig egyre feszültebbek vagytok.

A mélyizmokat tornáztató Kegel-gyakorlatokkal, intimtornával ugyan némileg javíthatsz a helyzeten, azonban ha nagyobb mértékben tágult a hüvelyed, nem fog magától összeszűkülni. De ne csüggedj, a megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád!

Hüvelyszűkítés egyszerűen

A hüvelyszűkítés Nyugat-Európában a leggyakoribb lézeres kezelés, de itthon csak kevesen tudnak róla, és kevesen élnek a lehetőséggel, hogy újra teljes életet élhessenek. Ha a lézeres hüvelyszűkítés mellett döntesz, 20 perc alatt, vágás és különösebb műtéti előkészületek nélkül pontot tehetsz egy kellemetlen korszak végére. A lábadozást pedig el is felejtheted: a kezelés után már mehetsz is a dolgodra!

A hüvelyszűkítő lézeres kezelés serkenti a kötőszöveti sejtek termelődését, növeli a hüvelyfal vastagságát, rugalmasságát, így szűkebb hüvelyt eredményez. A hüvelyszűkítéssel a szexuális életed új lendületet kap, és így az életminőségedet is javíthatod. A hüvely kívánt mértékű szűkítésének eléréséhez maximum három kezelésre van szükség, a többi pedig már rajtad és a párodon múlik, hogy újra felélesszétek a tüzet!

Ez is érdekelhet Megnézem
Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top