Életmód

Így változtatta meg a fitneszblogger életét az első smoothie

Ahogy ennek a fitneszbloggernek a példája is mutatja, néha elég kicsiben elkezdeni az életmódváltást, és egyik pozitív változás vonzza majd maga után a másikat.

Remi Ishizuka fitneszblogger egy videót tett közzé, amelyben arról beszél, hogyan változtatta meg teljesen az életét az első egészséges smoothie-jának elfogyasztása. Előtte egy tipikus túlórázó, gyorséttermi ételeken élő irodai dolgozó volt, aki sokáig észre sem vette, mennyire egészségtelenül él. Akkor döbbent rá, hogy valami nagyon nincsen rendben az életmódjával, amikor hirtelen hullani kezdett a haja. 

 

Elhatározta, hogy a jövőben jobban odafigyel a táplálkozására, és cukros nassolnivalók helyett másnap reggelire készített magának egy egészséges smoothie-t. Az íze annyira megtetszett neki, hogy ezután rendszeresen kísérletezni kezdett smoothie-receptekkel. Később elkezdett sportolni is, és örömmel tapasztalta testén a változásokat: energikusabb, fittebb lett.

Elkezdett életvitelszerűen foglalkozni az egészséges táplálkozással és a mozgásgazdag életmóddal, aminek következtében hamarosan ott is hagyta munkahelyét, és ma már fitnesztanácsadóként és bloggerként dolgozik.

Persze nem kell mindenkinek rögtön fanatikus életmódváltásra adnia a fejét, de a fitneszblogger története jó példa arra, hogy egészen apró napi rutinok megváltoztatásával hogyan érhetünk el hosszú távon radikális változást az életünkben. 

(Forrás: Popsugar)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top