Életmód

Ki mondta, hogy csak egy fiatal lehet Instagram-sztár?

Sok mai fiatallal felvehetik a versenyt az Instagram idősebb sztárjai.

„A szépség és a nőiesség kortalan” – mondta Marilyn Monroe, és mi nagyon hiszünk ebben. A következő Instagram-sztárok stílusosak, inspirálóak és elmúltak 60 évesek, viszont megirigyelhetnénk mindegyikük kinézetét.

@iconaccidental – 479 ezer követő

Month of Red. Not hearts and flowers red...searing, hot passion red. #redlips #red #passion #dream #power #statement #lifegoals #justdoit

Accidental Icon (@iconaccidental) által megosztott bejegyzés,

Professzor, modell, író. A 64 éves Lyn Slater négy évvel ezelőtt indította blogját.

„Minden olyan korosztályt szeretnék bevonni, akik gondolkodni és beszélni akarnak a divatról és nemcsak fogyasztani azt. A legizgalmasabb rész számomra a fiatal kreatívokkal való kapcsolat, függetlenül attól, hogy fotósról, fodrászról, sminkművészről vagy feltörekvő tervezőről van szó.”

@Saramaijewels – 166 ezer követő

A 62 éves Sarah Jane Adams sydney-i ékszertervező, aki „véletlen Instagram-sztárnak” nevezi magát. Miután 2014-ben felrakott magáról egy képet, amin Adidas melegítőt visel, egy csapásra nagy népszerűségre tett szert. Saját YouTube-csatornája is van, és elárulta, hogy még mindig ugyanazokat a ruhákat viseli, mint 18 vagy 19 éves korában.

“Még mindig ugyanaz a személy vagyok, csak egy kicsit idősebb testben. Az öregedés egyáltalán nem bonyolult, rájöttem, hogy a ráncosodó arcom az én múltam, történelmem, és ez én vagyok.”

@stylecrone – 34.2 ezer követő

A kalapmániás Judith a Style Crone-t mint idősebb nőknek szóló blogot indította el, ma pedig már óriási Instagram-sztár. A 74 éves nő úgy döntött, hogy az eredeti jelentését hangsúlyozza a crone szónak. Ez jelenthet vén banyát, de Judith valószínűleg nem erre gondolt, hanem az „egy bizonyos életkorú nőre”, aki életének bölcsességét, tudását, tapasztalatait és szeretetét testesíti meg.

@lindaandwinks – 221 ezer követő

With magnificent -in every way -MINA. @turngallery

Linda Rodin. (@lindaandwinks) által megosztott bejegyzés,

Személyes kedvencem a 71 éves Linda Rodin, aki saját szépségápolási termékeket kísérletezett ki konyhájában, majd dobott piacra több mint tíz éve. Elképesztő stílusa van, nem lehet nem megdelejezve nézni a fotóit. 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top