Életmód

Mobilon követte végig neje szülését a katona

Nem számít, mennyi nehézségen kell átvergődniük magukat a férfiaknak a katonaságban, az egyik legnehezebb dolog az otthonmaradt szeretteik hiánya.

Számos családi alkalmat kell kihagyniuk, akár még az olyan különleges eseményeket is, mint a saját gyermekük születése. Az épp Mississippiben szolgáló Brooks Lindsey is majdnem kihagyta a lehetőséget, hogy újszülött gyereke első pillanatait lássa. Mivel a katonák csak akkor mehetnek haza gyermekük születésekor, ha a szülés során komplikációk lépnek fel, Brooks úgy gondolta, nem lehet majd felesége mellett a nagy pillanatokban.

Azonban felesége orvosának hívása mindent megváltoztatott. Kiderült, hogy problémák léptek fel a vajúdás során, a szülést pedig azonnal be kellett indítani, így Brooksot elengedték. A férfi sajnos csak másnap reggelre tudott repülőjegyet foglalni, de attól tartott, addigra már megszületik a gyereke.

Bár végül nem lehetett ott élőben a szülésnél járata törlése miatt, telefonja videóján végig tudta követni azt. Érkezése után négy napot tölthetett újdonsült családjával a boldog apa.

Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top