Életmód

Karácsonyi videóüzenetet küldtek apjuknak a kisfiúk, nem tudva, hogy az apa meghalt

Az anyának nem volt szíve megmondani a gyerekeknek, hogy az apjuk már nem él.

A három kisfiú, Harrison, Ashton és Jakson-John az anyjuk által rögzített videóüzenetben köszönték meg apjuknak a karácsonyi ajándékaikat. A videó az ő ötletük volt, az anyának pedig ekkor még nem volt szíve megmondani nekik, hogy az apjuk karácsony előtt néhány nappal meghalt a kórházban, ahová a cukorbetegségének komplikációi miatt került.

Az angliai Northamptonban élő családban végül január 2-án tudták meg a gyerekek, hogy az apjuk meghalt. Az anya, Kalli Jefford szerint a fiúk már érezték, hogy az apjuk nem jön vissza. A cukorbeteg John Halward állapota 2015 , az egyik veséje leállása óta romlott folyamatosan. Tavaly karácsony előtt kómába esett, és megszűnt az agyműködése, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Forrás: PA Real Life

Jeffordöt is meglepetésként érte, hogy a férje felajánlotta a szerveit szervátültetésre váró betegeknek. Mint kiderült, röviddel Halward halála után a máját máris átültették valakinek a testébe, megmentve a beteg életét. Kalli Jefford azt nyilatkozta a Mirrornak, hogy a szervei felajánlása miatt a fiúk halála után is igazán büszkék lehetnek az apjukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top