Életmód

Tűzijátékozó gyerekek tartanak rettegésben egy egész utcát

Nem mernek kilépni az utcára a lakók Manchester külvárosában, mert tartanak tűzijátékkal felfegyverkezett gyerekektől. Egy nő már kórházba került, mert miután rájuk szólt, megverték.

Háborús zónában érzik magukat a Manchester külvárosában élő lakók, akik nem mernek előjönni otthonaikból, mert nem akarnak a tűzijátékkal felfegyverzett gengszterek áldozataivá válni, mint az egyik szomszédjuk.

Forrás: pixabay

Az 50 éves Maggie Austin megelégelte, hogy halloween közeledtével minden évben, egészen szilveszterig megállás nélkül durrannak a tűzijátékok és petárdák az utcában, ezért rászólt pár tizenéves gyerekre, de ők később megtámadták, és a nő kórházba került.

A gondot az okozza a lakók szerint, hogy a környékükön ebben az időszakban üzemel egy illegális tűzijáték-kereskedés, ami a környékre vonzza a kétes alakokat és az utcagyerekeket is. A féktelen durrogtatásban a lakók autói ugyanúgy megsérülnek, mint az ingatlanok. A rendőrség is elismerte, hogy tűzijáték miatt égett le nemrég egy családi ház a környéken.

A lakók hiába tesznek panaszt a hatóságoknál, a rendőrök azt állítják, nincs kapacitásuk arra, hogy kontroll alatt tartsák a tűzijátékozókat.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top