Életmód

3 fotó, amely megmutatja, hogyan lesz kockás hasuk a friss anyukáknak az Instagramon

A trükköt egy 28 éves személyi edző, nem mellesleg kétgyerekes anyuka mutatta meg, hogy többé senki se érezze magát rosszul a tökéletes testeket nézegetve.

Az, hogy az Instagramon senki és semmi nem az, aminek mutatja magát, nem hír. Mindent tudunk a Photoshopról, a tökéletesre retusált idomokról, a makulátlanbőr-filterekről, sőt még azokról az ügyes kis trükkökről is, amelyeknek köszönhetően bárki tökéletes szelfit készíthet magáról. Laysa Neto, a kétgyerekes, 28 éves személyi edző is tudja mindezt, ennek ellenére fontosnak tartotta megmutatni, hogyan lesz egy frissen szült kismamából kockás hasú fitneszlady az Instagramon.

A Rhode Islanden élő Laysa mindezt azért tartotta fontosnak elmondani, mert a mai napig jönnek hozzá fiatal lányok azzal, hogy pontosan olyanok szeretnének lenni, mint a példaképük az Instagramon. „Ami viszont még ennél is borzasztóbb, hogy egyre több friss kismama keres meg, akiknek minden vágyuk, hogy a hasuk olyan feszes legyen, mint a szülés előtt.”

Laysa azt szeretné, ha a kismamák pontosan tudnák, az Instagramon látott képek csak a legritkább esetben tükrözik a valóságot. „Három képet osztottam meg magamról: az elsőn úgy nézek ki, mint az esetek 99%-ban, ez a természetes külsőm. A másodikon jól látszanak a ráncaim, sőt a szülés után megmaradt pocakom is. A harmadikon pedig gyakorlatilag NEM LÉLEGZEM, szinte sosem nézek így ki.”

A kétgyerekes anyuka a Health magazinnak beszélt arról is, posztjával leginkább azoknak a nőknek szeretne segíteni, akiknek megváltozott a testük a szülés után. „Nekik kicsit nehezebb a dolguk, ha szeretnék megszeretni a megváltozott testüket, pláne, ha más friss anyukák feszes hasát nézegetik az Instagramon.”  

Nekem is vannak ráncaim, striáim, sőt narancsbőröm is – lehet, hogy nem látszanak, de ott vannak. Nem ez a fontos. Hanem hogy elfogadd és szeresd a tested olyannak, amilyen. Csak te tudod, hogy mi mindenen ment keresztül, míg olyan lett, amilyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top