Életmód

A világ legromantikusabb eljegyzését hozta össze az Instagram kedvenc utazó párja

A lánykérés egy kappadókiai teraszon történt, a háttérben ezer hőlégballonnal és naplementével.

Ha lánykérésről van szó, a romantika a kulcsszó, de Jake Snow és Marie Fe esetében nehéz eldönteni, hogy nem estek-e át a ló csöpögős oldalára. Bár ha egészen őszinték akarunk lenni, a páros egész Instagram-oldalával ez a helyzet: adott két gyönyörű, fiatal ember, akik ráadásul még szerelmesek is, és a világ legszebb helyein járnak – a fotóik azonban annyira sziruposak, hogy még irigykedni sem tudunk rájuk.

Vizuális cukorkának mindenesetre nem rosszak, ahogy a lánykérésre is nyugodtan mondhatjuk, hogy gyönyörű volt: a fotós Jake a törökországi Kappadókiában tette fel a nagy kérdést barátnőjének, akivel két éve ismerkedett meg Thaiföldön.

A 26 éves srác és a 28 éves lány, mindketten szabadon utazgattak, a megismerkedésük után Jake Kambodzsába, Marie Vietnámba ment tovább. Ám Jake hamar rájött, hogy nem tud Marie nélkül élni, és 5 nap múlva megkereste Vietnámban. Azóta együtt járják a világot, és ez a tervük életük hátralevő részére is.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top