Életmód

Szuper hatékony otthoni gyakorlatok gumiszalaggal – videó

Benne vagyunk a felkészülési időszak kellős közepében, hiszen ilyenkorra már illik elkezdeni valamilyen intenzív mozgásformát. Persze csak annak, akinek komoly tervei vannak az idei nyárra: ezzel a gumiszalagos gyakorlatsorral pedig az egész testet átpörgethetjük.

Használjuk ki a jó időt, a zöldségesnél egyre-másra szaporodó tavaszi finomságokat, és váltsunk egy jobb, egészségesebb életmódra, mind mozgás, mind étkezés tekintetében. Biztosan meglesz az eredménye hosszú távon. Ha pedig szeretnénk még hatékonyabban edzeni, vessük be a gumiszalagot!

Szalagra fel!

A gumiszalag sok évvel ezelőtt a gyógytorna világából indult el hódító útjára. Mára az edzőtermek, aerobikórák egyik leginkább használt eszköze lett, használata már nem korlátozódik a sérült izmok és ízületek rehabilitációjára, hatékonyan segíti akár az otthoni, akár az edzőtermi sportolást.

15 perc hatékony edzés

Az alábbi videóban egy 15 perces intenzív erősítési gyakorlatsort ismerhetsz meg, amely szinte az egész testet lefedi a combtól a fenéken és a hason át a felsőtestig. A gumiszalag segítségével sokkal koncentráltabb, feszesebb lesz a mozdulat, mint nélküle, így garantált, hogy az izmok végig dolgoznak.

WORKOUT 1- BOOTY BAND CHALLENGE

WELCOME to day 1 of the BABY FIT GYM booty band challenge!! Go Here to get your booty bands!! https://www.amazon.com/Baby-Fit-Gym-Resistance-Instructional/dp/B071CKCCQG/ref=sr_1_10?s=sports-and-fitness&ie=UTF8&qid=1500969961&sr=1-10&keywords=workout+bands This is a quick 15 minute workout! There are 5 exercises. You will repeat each exercise for 45 seconds with a 15 seconds rest. You will repeat through for a total of 3 rounds.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top