Életmód

Nem vízálló a méregdrága bikini, kiakadtak a vásárlók

A flitteres fürdőruha remekül mutat a medence partján, de csak ott.

A PrettyLittleThing webáruház eddig is gyakran tett le az asztalra meghökkentő tervezésű ruhadarabokat, amit azonban legtöbbször lehet merész dizájnerdöntésként értelmezni, ezúttal egyértelműen divatbaki lett.

A 60 fontért (átszámítva mintegy 22 ezer forintért) piacra dobott kék, flitteres bikini, ahogyan a termék leírása is állítja, „remekül mutat a medence partján”. Azt az apró részletet viszont kifelejtették, hogy csak ott, ugyanis ha víz éri, elkezdi ereszteni a színét.

Az Alisha nevű Twitter-felhasználó fotókkal illusztrálta a felfedezését: „Vigyázatok, amikor idén a PrettyLittleThingtől vesztek fürdőruhát, mert csak medenceparti pózolásra jó, és így is [22 ezer forintba] kerül, komolyan, nevetséges.”

Amikor Alisha kérdőre vonta a céget, kiemelték, hogy a leírásban tényleg csak medenceparti használatról beszélnek, illetve hogy „a használt anyag miatt előfordulhat, hogy veszít a színéből”.  A PrettyLittleThing azóta levette az oldaláról a fürdőruhát, de több, hasonló módon medenceparti darabjuk továbbra is elérhető.

(Design Taxi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top