Életmód

Horrorbalesete után felállt a kerekesszékből Hajnalka

A fiatal nőnek mindössze egy százalék esélyt adtak az orvosok, hogy valaha is újra járhat.

A 27 éves Polgár Hajnalka márciusban szenvedett horrorbalesetet a 4-es út bevezető szakaszánál. Nem volt bekötve,  kirepült az autóból, súlyos sérülései következtében pedig deréktól lefelé lebénult ‒ írja a Blikk.

A 27 éves nőnek mindössze egy százalék esélyt adtak az orvosok, hogy valaha is újra járhat. Ő azonban nem adta fel. Sokáig a kerekesszékből sem tudott felállni, nemrégiben azonban egy járógép segítségével megtette első lépéseit, mindemellett a nyakmerevítőjétől is megszabadult.

kerekesszék mozgáskorlátozott

A kép illusztráció! (iStock)

„Örülök, hogy van két egészséges kezem, amivel szinte mindent képes vagyok megcsinálni, hiszen az osztályon több beteget etetni és itatni kell. Nem sokon múlt, hogy nyaktól lefelé is lebénuljak, ezért megbecsülöm és megköszönöm azt, amim van. Harcolok tovább, mint egy spártai” – nyilatkozta a lapnak a fiatal nő.

Hajnalka azért állt nyilvánosság elé a történetével, hogy felhívja a figyelmet arra, mi lehet a következménye, ha nem kötjük be a biztonsági övet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top