Életmód

9 kilót fogyott egy hónap alatt videójátékozással a férfi

Korábban semmilyen módszerrel nem tudott lefogyni.

Egy hónap alatt kilenc kilótól sikerült megszabadulnia, nagyrészt egy videójátéknak köszönhetően egy fiatal, Fülöp-szigeteki férfinak. Migui Gabriel naponta 25 percig a Nintendo RingFit Adventure nevű játékát játszotta, melynek épp az a lényege, hogy fizikai aktivitásra ösztönözze a játékosokat.

A férfi emellett kevesebb szénhidrátot fogyasztott, este hét után pedig már nem evett, ám azt mondja, a videójáték kulcsfontosságú volt a fogyásában.

videojáték fogyás

(Fotó: Facebook/Migui Minaj)

A grafikusként dolgozó Gabriel évek óta küzdött súlyfelesleggel és többféle módszerrel is próbált lefogyni, többek között biciklivel járt munkába, de hasonló videójátékokkal is kísérletezett, mindhiába. Amikor aztán hallott az új játékról, úgy döntött, ennek is ad egy esélyt, és ez végre bevált.

Míg a fogyókúra kezdetén 78 kilót nyomott, ma már csak 69-et, ami a magasságához viszonyítva egészséges testtömegindexet jelent.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top