nlc.hu
Életmód
Szeméremsértést követett el egy nő, aki otthon félmeztelenül mutatkozott férje gyerekei előtt

Szeméremsértést követett el egy nő, aki otthon félmeztelenül mutatkozott férje gyerekei előtt

Az exfeleség által beperelt nő akár börtönbe is kerülhet.

Egy exfeleség feljelentette volt férje  27 éves párját, mert az otthon kimelegedett, ezért félmeztelenre vetkőzött az akkor 9-13 éves gyerekei előtt. A nő és az apa éppen a garázst építgették, mikor mindketten megváltak a felsőruházatuktól a meleg miatt. A gyerekek ezt meglátták, anyjuknak egyszer elmesélték, ő pedig feljelentést tett – számolt be róla a 24.hu. A férjet nem gyanúsították meg semmivel.

Photo by Hello I’m Nik 🇬🇧 on Unsplash

A bíró  arra jutott, hogy nem semmisíti meg a utah-i szeméremsértésről szóló törvény egy részét sem, mert egy nő fedetlen keble igenis szeméremsértés az amerikai társadalom szemében. A nő, Tilli Buchanan szerint így ő és a többi nő más besorolás alá esik egy jogszabálynál, mint a férfiak.

Erre az egyenlőtlenségre egyébként egy külön mozgalom is létrejött az Egyesült Államokban, a Free the Nipples, amely eddig nem feltétlenül mondható egyértelmű győztesnek.  Van, ahol javukra, máshol ellenük döntött a bíróság.

Ha a nő fellebbez, akkor a szabálysértési ügyéből bírósági tárgyalás lesz. „Ha még bűnösnek is találják ezek után, akkor akár börtönbe is kerülhet, ahogy a szexuális bűncselekmények elkövetőinek listájára is regisztrálnák 10 évre” – írta meg a lap.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top