nlc.hu
Életmód

Kihívó ruhában fesztiválozott, megbüntették

Kihívó ruhában ment fesztiválozni, megbüntették a rendőrök

Az amerikai nő szeméremsértés miatt kapott bírságot, mert nem megfelelő ruhában jelent meg egy családbarát rendezvényen.
Casey Lacaze-Lachney, akit szeméremsértés miatt megbüntettek egy fesztiválon

Megbüntettek egy fiatal nőt, mert egyesek szerint túlságosan kihívó ruhát viselt egy családbarát fesztiválon Amerikában.

Casey Lacaze-Lachney egy TikTok-videóban mutatta meg, hogy egy barna haspólót és egy levágott szárú farmersortot viselt a Lousiana állambeli Winnfieldben június 11-én.

„Három rendőrnő odajött hozzám, és adtak egy kib***ott büntetőcédulát. Egy mérfölddel arrébb lakom. Elég lett volna annyit mondaniuk, hogy »Hé, hölgyem, fel tudna venni valami ruhát?«, én meg azt mondtam volna, hogy «Ja, simán, mindjárt jövök«. De nem, ők adtak egy kib***ott büntetést szeméremsértésért” – fogalmazott a nő.

Arról is beszélt, hogy általában nem szokott ennyit mutatni magából, de aznap nagyon meleg volt, és a páratartalom is magas volt. A bírság nagyon megviselte, és ügyvédet fogadott, hogy jogi úton bizonyítsa be az igazát.

A winnfieldi rendőrség a Facebookon közzétett egy üzenetet, amelyben – a nő nevének említése nélkül – reagáltak az incidensre. Azt írták, hogy a helyszínen a rendőröknél többen panaszkodtak a nő öltözete miatt, ezért szabták ki a bírságot.

Megjegyezték, hogy a helyi rendelet értelmében tilos olyan nadrágot, rövidnadrágot, szoknyát vagy ruhát viselni nyilvános helyen, amelyből szándékosan kilátszik az alsónemű, a szeméremszőrzet, a fenékvágat vagy a nemi szervek bármely része.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: TikTok/kazzi112)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top