Életmód

Elképesztően kipattintotta magát a 73 éves nagyi, úgy nyomja a fekvőtámaszokat, hogy leesik az állad

Az idős nő kitartása meghozta a gyümölcsét: majdnem 30 kilót fogyott, és fittebb, mint valaha.

Már a könyökünkön jön ki, hogy sosem késő jobbá tenni az életünket, de egy 73 éves kanadai nagymama olyan bámulatos átalakuláson ment keresztül, hogy a magazinok címlapjára került.

Az Ontarióban élő Joan MacDonald három évvel ezelőtt több mint 90 kilót nyomott, és az orvosok is figyelmeztették, hogy emelni kell a gyógyszeradagját, ha nem változtat az életmódján. Céljai elérésében sokat segített neki a lánya, aki jógaoktató, profi súlyemelő és séf.

A kezdet elég kemény volt, de Joan követte lánya edzéstervét, amely elsősorban a erő és az állóképesség javítására fókuszált. Az idős nő még egy okostelefont is szerzett, hogy használhasson néhány fitneszappot.

„A fejembe vettem, hogy meg tudom csinálni, ezért akármennyire is ijesztő volt az egész, hallani sem akartam arról, hogy feladjam”

– mesélte a refluxszal, szédüléssel és ízületi gyulladással küzdő nagymama.

Kitartásának köszönhetően az évekig tartó kemény edzés meghozta a gyümölcsét: Joan csaknem 30 kilót fogyott, elképesztően kipattintotta magát, és egyetlen gyógyszert sem kell szednie.

nagymama idős nő edzés fogyás

Fotó: mediadrumworld.com / Joan MacDonald

Az pedig egészen zavarba ejtő, ahogy 30-40 évvel fiatalabbakat is kenterbe veri a fekvőtámaszaival:

(Bored Panda)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top