Életmód

Megvetik az arát, aki Crocs papucsban megy férjhez

Cselekedetét már valószínűleg ezerszer megbánta a menyasszony, aki az internet népéhez fordult tanácsért azzal kapcsolatban, hogy melyik kedvenc lábbelijét viselje az esküvőjén.

Miután az esküvőre készülő menyasszony képtelen volt meghozni a nagy döntést, hogy milyen cipőben álljon az oltár elé, úgy döntött, hogy nyilvános, mini közvélemény-kutatást végez a neten, és felteszi a nagy kérdést: esetleg Crocs papucs vagy edzőcipő legyen a lábán, miközben kimondja a boldogító igent.

A Facebook-oldalán egész pontosan az a kérdés szerepelt, hogy az alábbiak közül melyik cipőre essen a választása: 

  • egy pár magas sarkú,
  • Crocs papucs,
  • a kedvenc Converse,
  • vagyis a másik kedvence, a Vans edzőcipője.
Crocs papucsban férjhez menni?

Vajon szabad-e Crocs papucsban férjhez menni? (Fotó: Pixabay)

Innentől az ismerősöknek és az ismeretleneknek több sem kellett, azonnal nekiestek a menyasszonynak a poszt alatt, hogy mégis mit képzel magáról, hogy egyáltalán eszébe jut ilyen illetlen lábbeliket viselni a saját esküvői ceremóniáján.

A menyasszony erre próbálta védeni magát, többet között azzal, hogy a Crocs papucsot fel lehet dobni esküvői dekorációval, például virágokkal és kristályokkal. Továbbá rendkívül kényelmes, ugyanakkor nagy valószínűség szerint a papucs nem is látszik majd a ruha alatt. Ahogy azt is bevetette, hogy minek drága cipőt venni az esküvőre, ami amúgy is kényelmetlen, drága, és elég kicsi az esély rá, hogy életében egynél többször fogja viselni. 

Az végül nem derült ki, hogy az menyasszony milyen lábbelivel készül a nagy napra, ám abban biztosak lehetünk, hogy nagy eséllyel soha többé nem tesz föl még csak hasonló kérdést sem a neten, azon belül is a közösségi oldalakon.

(via)

Még több body shaming sztori az nlc-n, amikor valakit a külseje vagy a ruhái miatt aláztak meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top