Életmód

Bezárt egy visegrádi étterem egy koronavírusos beteg miatt

A teljes személyzet önkéntes karantén alá vonult, mindannyian tünetmentesek.

A visegrádi étterem a Facebook-oldalán tette közzé, hogy megfordult náluk egy később koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált vendég. Miután az étterem tudomására jutott a rossz hír, egyből bezártak, és megkezdték a hely teljes fertőtlenítését – tudta meg a Blikk.

A visegrádi étterem dolgozói önkéntes karanténba vonultak a koronavírusos vendég miatt. Illusztráció: Jay Wennington on Unsplash

A visegrádi étterem dolgozói önkéntes karanténba vonultak a koronavírusos vendég miatt (Illusztráció: Jay Wennington on Unsplash)

Az étterem munkatársai az esetet követően azonnal önkéntes karanténba vonultak, jelenleg mindannyian tünetmentesek. A Renaissance kiemeli, hogy számukra az egészségügyi szempontok jelentik a prioritást, viszont aggódnak az étterem és a teljes vendéglátóipar regressziójától. Remélik, az étterem hamarosan újra kinyitja kapuit a vendégek előtt, és mindenki egészségben átvészeli a járványt.

Aktuális cikkeink a témában

Megható felajánlást tett Ábel Anita a Nicsak, ki vagyok?-ban

Koronavírus: 1 nap alatt több mint 350 halott Olaszországban, és még nincs csúcson a járvány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top