Életmód

Stadiont építenek át közkórházzá Cardiffban, fesztiválos szakemberek segítik a munkát

Színházi, televíziós és rendezvényes szakemberek segítik a stadion átalakítását kórházzá. Példát vehetnénk róluk.

Zenei fesztiválok és egyéb rendezvények helyszínének megépítésével foglalkozó szakemberek segítségével alakítják át a cardiffi Principality Stadiont egy kétezer ágyas tábori kórházzá a koronavírusos páciensek számára – írja a BBC News.

Színházi, televíziós és rendezvényes szakemberek segítik a stadion átalakítását kórházzá Cardiffban. Illusztráció: luka lojk on Unsplash

Színházi, televíziós és rendezvényes szakemberek segítik a stadion átalakítását kórházzá Cardiffban (Illusztráció: luka lojk on Unsplash)

„Amikor kórházat kell építeni egy stadionban, az nem csupán egy hatalmas üres tér, ilyenkor a színházi, a televíziós és a rendezvényes szakembereknek kell besegíteniük” – mondta Tom Feierabend, a cardiffi T&M Technical Services igazgatója, aki azóta „várt a felkérésre”, hogy a járvány miatt Kína elkezdett kórházakat építeni.

Feierabend szerint a Dragon’s Heart Hospital névre keresztelt ideiglenes kórház egy része már elkészült. A televíziós és filmes díszletekkel foglalkozó cégek az ágyak kialakítását végzik, a színházi technikusok az áramellátásért felelnek, a rendezvényes cégek emberei sátrakat állítanak fel és padlót fektetnek le.

A fesztiválokra specializálódott villanyszerelők az áramelosztó-rendszerekért felelnek, míg a cateringszolgáltatást nyújtó cégek konyhákat építenek, és gondoskodnak a munkások, illetve a későbbiekben a személyzet és a páciensek étkeztetéséről.

(MTI)

Aktuális híreink a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top