Életmód

Válassz egy virágot és tudd meg, mit árul el rólad!

Játék!

Játékra hív Mázli az Illúzió Caféblog szerzője. Nincs más dolgotok, mint kiválasztani egy virágot, majd elolvasni a hozzá tartozó jellemzést.

(Fotó: Illúzió Caféblog)

(Fotó: Illúzió Caféblog)

1. Mákvirág

Te vagy maga a tűz, aki tele van energiával és a társaság közepe. Kreatív és tettre kész ember vagy, akit minden új dolog érdekel. Elképesztően egyedi az ízlésed és megjelenésed. Sok embert vonz az önkifejezésed. Felejthetetlen vagy mások számára.

2. Írisz

Határtalan optimizmussal éled az életed. Kreatív és élénk fantáziájú ember vagy, de gyorsan megunod a dolgokat. Folyton új dolgok után kell nézned. Vigyázz, hogy párkapcsolatodra ne legyen ez igaz.

3. Tulipán

Világcsavargó lennél a legszívesebben. Imádod a változást és könnyen beilleszkedsz. Szorosan kötődsz a családodhoz, de hajt a véred. Figyelmes, nagylelkű típus vagy ezért is felejtik el neked, hogy gyakran arrogánsan lépsz fel. Néha akaratlanul is megbántasz másokat, mert túlzottan őszinte vagy.

4. Rózsa

A szerelem virága, ha ezt választottad, akkor romantikus, szeretetet sugárzó személy vagy, tiszteletben tartod a hagyományokat. Némelyeknek úgy tűnhet, hogy divatjamúlt dolgokkal foglalkozol. Nem foglalkozol a kritikával túl sokat, mert elveid vannak és ragaszkodsz hozzájuk. A becsület mindennél fontosabb számodra.

Ha a többi virág közül választottál, kattints Illúzió Caféblogjára.

További cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top