Életmód

Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Görkoris felszolgálók szállítják majd a popcornt az autósmoziban.
Autósmozi nyílik a budapesti Árkád tetején

Érintésmentes eszközökkel várja június 13-tól a budapesti Árkád a mozizni vágyókat – írja a cég közleményében.

Az autósmozi helyszínét a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetőtéri parkolója biztosítja, ahol a tervek szerint hosszútávon élvezhetjük majd a szabadtéri filmnézést.

A mozi régi és új filmeket fog műsorra tűzni, az első vetítési napon például a Brad Pitt és Edward Norton főszereplésével készült Harcosok klubját mutatják be és számos Oscar-díjas alkotást is vetítenek az elmúlt évekből. 

Természetesen azok sem fognak csalódni, akiket inkább a régebbi klasszikusok hoznak lázba, a moziműsorban szerepel ugyanis a Rocky és a Truman Show is. Műfajt tekintve bőséges a választék: a sci-fi és horrorfilm rajongóknak remek választás lehet a Nyolcadik utas a halál, míg a romantikus irányt kedvelőket a Csillag születik című filmmel várják.

A 100 autónyi befogadóképességű szabadtéri filmszínházban nem személyre, hanem autóra lehet majd jegyet váltani 5500 forintért a panam.hu oldalon. A mozizók biztonsága érdekében nincs helyszíni készpénzforgalom, és az autóból még az üdítőkért és az elmaradhatatlan mozis ropogtatni valókért sem kell kiszállni. A nosztalgikus élményt görkorcsolyás felszolgálók fokozzák, akiknél kártyával, érintésmentesen fizethetünk. 

(Kiemelt kép: illusztráció, Pixabay)

Így alakul át a szórakozás a koronavírus alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top