Életmód

Hollywood ügyeletes szépfiúja a hidrogénezett bajszú pankrátor bőrébe bújik

Új életrajzi film készül a Netflix számára.

Az ausztrál Chris Hemsworth-öt a legtöbben valószínűleg a Marvel szuperhősös filmjeiből ismerik, amelyből már három önálló mozi is készült, nem beszélve a Bosszúállók-sorozat megannyi felvonásáról.

A Star Trekben, illetve a Men in Black tavalyi új epizódjában is feltűnő színésztől eddig sem állt távol a gyúrás, most azonban minden korábbinál jobban ki kell pattintania magát, rövidesen ugyanis a nyolcvanas-kilencvenes évek legendás pankrátorát, Hulk Hogant fogja alakítani a Netflix megbízásából készülő életrajzi filmben.

Az egyelőre cím nélküli produkció várhatóan 2022 előtt nem kerül majd a mozikba. A Terry Bollea polgári néven született Hulk Hoganről szóló alkotást az a Todd Philips rendezi majd, aki a 2009-es Másnaposok, illetve a tavaly bemutatott Joker rendezői székében is ült. A forgatókönyvért a 8 Mérföldet is író Scott Silver és John Pollono felel majd.

Hulk Hoganról forgatnak életrajzi filmet, Chris Hemsworth főszereplésével

Hulk Hogan, azaz Terry Bollea a nyolcvanas-kilencvenes évek pankrátor-szupersztárja (Fotó: Getty Images)

Bár a forgatás még nagyon messze van, Hemsworth az Unilad-nek nyilatkozva elárulta, már most azon gondolkodik, hogy milyen fizikai átalakuláson kell majd átesnie, ha meggyőzően akarja megformálni Hogant.

„Ahogy elképzelitek, ehhez a szerephez őrületesen sok fizikai felkészülésre lesz szükség” – mondta a 36 éves Hemsworth. „Több izmot kell magamra pakolnom, mint valaha, többet, mint amennyit a Thor főszerepéhez fel kellett szednem.”

Chris Hemsworth alakítja Hulk Hogant a Netflix életrajzi filmjében

Chris Hemsworth-nek rengeteg izmot kell majd magára pakolni a szerep kedvéért (Fotó: Getty Images)

A színész annyira tökéletesre csiszolta a testét a Thor-filmek forgatásához, hogy az interneten hamar terjedni kezdett a „Thor-edzésterv”, amelyet követve bárki, akiben van kellő akaraterő hasonló izmokat építhet magának.

A kőkemény edzés mellett Hemsworth a verbális készülésre is szeretne időt fordítani, szeretné ugyanis tökéletesen utánozni Hulk Hogan akcentusát. Emellett a profi birkózás, a pankráció világával is szeretne közelebbről megismerkedni. A színész kiemelte, külön várja, hogy Hogan jellegzetes, szinte fehérre szőkített bajuszával jelenhessen meg a képernyőkön.

A pankráció világában máris sokan kétkedve fogadják a hírt: Bryan Alvarez szakkommentátor például rámutatott, hogy Hemsworthnek alaposan fel van adva a lecke, mivel karrierje csúcsán Hulk Hogan „kétszer akkora volt, mint Thor”.

További cikkeink a Hemsworth-család tagjairól:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top