Életmód

Visszatalált gazdájához a Balatonba pottyant gyűrű

Ismét egy jó történet, amit a Facebook erejének is köszönhetünk.

A napokban egy szépséges karikagyűrű fotója tűnt fel a Facebookon. A arany ékszerbe, amit a Balatonban talált meg valaki, két szót gravíroztak: „Örökké!, Együtt!”. A képet a gyűrűről a megtaláló, Bárányos Bence osztotta meg a közösségi oldalon, és a fotó szélsebesen terjedni kezdett.Két nap alatt 15 ezren osztották meg, és mit tesz a sors, a gyűrű gazdájához is eljutott a bejegyzés.

Veráék nemrég a Balatonon nyaraltak, és nem is gondolták, hogy egy kellemetlen fordulat vet majd árnyékot a kikapcsolódásukra. Épp vízilabdázott a család, amikor egy hirtelen mozdulatnál a férj ujjáról lerepült a karikagyűrű. Még azt is látták, hova esett, és két napig keresték, de nem akadtak a nyomára, úgyhogy abban a tudatban utaztak haza, hogy a generációról generációra öröklődő családi ékszernek búcsút mondhatnak.

Amikor aztán eljutott hozzájuk Bence bejegyzése, nagyon megörültek.

Bence egyébként már tíz éve foglalkozik fémkereséssel. Azt mondta a Borsnak, naponta legalább ötször megszólal a telefonja. Talált már drónt, telefont, órát és kulcsot is.

Több sztorink is van szökevény gyűrűkről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top