Életmód

Így teremthetsz moziélményt az otthonodban

Ha nem annyira vágysz rá, hogy a járvány alatt moziba menj, inkább vidd haza a mozit!

Az őszi, hűvösebb napok közeledtével egyre többször kívánkozunk moziba egy-egy szórakoztató film kedvéért. A koronvírus második hulláma alatt azonban nem mindenki számára vonzó a zárt helyen, sok emberrel való találkozás lehetősége. A megoldást a moziélmény otthonukba csempészése jelentheti, hiszen semmi sem összehasonlítható azzal, amikor a saját kanapénk kényelméből, a család többi tagja és egy tál frissen pattogatott kukorica társaságában nézünk meg egy izgalmas akció-, romantikus vagy épp családi filmet.

Ehhez, egy kiváló hangminőséget biztosító házimozi rendszer összeállításához nyújt segítséget a Sonos vezeték nélküli, akár többszobássá bővíthető otthoni hangrendszere.

Felejtsd el a tekergő kábeleket!

Egy házimozi rendszer kialakításának gondolata korábban sok esetben a falfúrással járó kábelrengeteg, bonyolult vevőkészülékek sora, több távirányító és egy tetemes összeget tartalmazó árcédula képét festhette elénk. Szerencsére, az otthoni moziminőségű hangzás elérése még soha nem volt olyan egyszerű, mint napjainkban.

Az egyedi hanghatások megszólaltatása, a briliáns hangzás elérése nem lehetetlen küldetés, hiszen a Sonos által tervezett, a nagyképernyős tv-khez kifejlesztett premium Sonos Arc Dolby Atmos 11 hangszórós, surround hatású soundbarjával otthonunk biztonságot nyújtó kényelmében élvezhetjük kedvenceinket, legyen szó hangeffektekkel gazdagított mozifilmekről, kedvenc sorozatainkról, sportközvetítésekről vagy showműsorokról.

Így lesz tökéletes az otthoni házimozi

A Sonos Arc soundbar tökéletes surround hangzást biztosít, kábelezés nélkül (Fotó: Sonos)

A hangok teltebbek, a párbeszédek élesebbek, határozottabbak, a mély hangok erőteljesebbek lesznek. Minden Sonos házimozi hangszórót Oscar-, és Emmy-díjas hangmérnökök segítségével terveztek meg, így biztosítva, hogy kedvenc filmjeink és showműsoraink úgy hangozzanak, ahogyan azt alkotóik szerették volna. Lekerekített hangszóró rácsával és illesztés nélküli burkolatával az Arc könnyedén beolvad a szoba enteriőrjébe, akár a tévé alatt helyezzük el, akár a falra szereljük egy láthatatlan fali konzol segítségével.

Kisebb helyiségek esetén választhatjuk a Sonos Beam nevű intelligens, kompakt hangprojektort, amelyet úgy fejlesztettek, hogy igazán élvezetes legyen vele a zenehallgatás vagy a filmnézés. Nagyfelbontású hangzást biztosít a tévéműsorokhoz és a filmekhez is.

Otthonodba költözik a mozi a Sonos hangrendszereivel

A Sonos Beam kisebb, kompaktabb változatban biztosítja a házimozi tökéletes hangzását (Fotó: Sonos)

A Sonos Arc és Beam soundbarok a Sonos applikációjának segítségével a streamingszolgáltatóknál beállított saját zenei listánk, potcastjeink vagy hangoskönyvek kiváló hangminőségben történő lejátszására is alkalmasak.

További cikkeink mozi és film témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top