nlc.hu
Életmód

M. Richárd jogosítvány nélkül vezetett

Örökre eltiltották a vezetéstől M. Richárdot, most mégis autózáson kapták a rendőrök

Nem ülhetne volán mögé a Dózsa György úti baleset elsőrendű vádlottja, M. Richárd, most mégis autót vezetett.

Bár jelenleg nincs jogosítványa, és a bíróság első fokon örökre eltiltotta a vezetéstől, a Dózsa György úti halálos baleset elsőrendű vádlottja néhány nappal ezelőtt autót vezetett – írja a Bors.

A lap egyik olvasója szemtanúja volt annak (és fotót is készített), ahogy M. Richárdot rendőri intézkedés alá vonták a XIII. kerületi Váci úton múlt szerdán. A férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, majd az igazoltatás után lezárta a kocsit, és gyalog elhagyta a helyszínt.

M. Richárd, a Dózsa György úti baleset elsőrendű vádlottja

M. Richárd 2019. július 5-én a bíróságon (Fotó: MTI / Kovács Tamás)

A Borsnak a rendőrség annyit árult el, hogy október 7-én az éjszakai órákban igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nincs vezetői engedélye. Ezt ellenőrizték az intézkedő rendőrök, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, és a jogerős ítéletig bevonták a jogosítványát.

Mint ismert, M. Richárd 2017. május 15-én a megengedett 50 helyett 130 kilométer/órás sebességgel, jogosítvány nélkül vezetett a Dózsa György úton, ahol egy szabálytalanul kanyarodó másik autónak ütközött. A balesetben utóbbi jármű két utasa, egy 23 és egy 37 éves férfi meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek.

A férfi ellen most szabálysértési eljárás indult.

Még több cikk M. Richárdról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top