Életmód

Átszáguldott a Váci úton a piroson, maga alá gyűrt egy robogót a teherautós – videó

Teli piroson ment át egy teherautó a Váci úton még tegnap, egy robogót szétzúzott, és csak kicsin múlott, hogy a robogós megússza a dolgot.

Tegnap a zuhogó esőben a Váci úton a Lehel Csarnok oldalában egy teherautós nem vette figyelembe, hogy a lámpa pirosat mutat, és úgy száguldott tovább, mintha mi sem történt volna. Az eredmény? Egy szétzúzott robogós, és egy csodával határos módon megmenekülő motoros – írja a Bp-i autósok közössége.

https://www.youtube.com/watch?v=jab7Y0y15Yw&feature=share&fbclid=IwAR311guCow--BUu0kqqEj8c9Cre2t1tQhK6KoV0I3NGZ44sGDPtH1-KR8xs

Az esetről készült videófelvételen jól látható, hogy a teherautós szabálytalanul nem áll meg a piros lámpánál, így a jobbról elé kanyarodó robogósnak esélye sem volt. Az már az ő lélekjelenetén múlott, hogy időben levetette magát a motorról, így a teherautó őt magát nem, csak a robogóját gyűrte maga alá. Az oldal nem hivatalos információi szerint a robogós az eset után felállt, és a saját lábán kisétált a járdára.

Estére néhány sztárhír levezetőként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top