Életmód

Vécékagylóból ivott, hogy bizonyítsa, jól végzi a munkáját

Miután megitta a vizet, a bátor takarító tapsot kapott a feletteseitől.

Felettesei szerint „kivételes munkaerő” az a kínai takarítónő, aki a minap igen furcsa módon igyekezett bizonyítani azt, hogy alaposan dolgozik: méghozzá úgy, hogy ivott az általa takarított egyik vécékagylóból. És mintha az elmondás ebben az esetben nem lenne untig elég bizonyíték, valakinek sikerült videón is megörökíteni a gyomorforgató történéseket.  

A felvételen, amit a LadBible hozott nyilvánosságra, jól látszik, hogy a takarítónő a feletteseivel járja körbe a nyilvános mosdót, mielőtt odalép az egyik csészéhez, amiből aztán egy kis pohár vizet mer ki. A bátor nő ezután kiissza a pohár tartalmát, míg felettesei megtapsolják őt.

A felvétel egyébként a kínai közösségi oldalon, a Weibon is népszerű lett: ám míg itt a kommentelők többsége az undorának adott hangot, a kínai kommentelők azt követelték, hogy a vezetőség is csatlakozzon a takarítóhoz. Még úgy is, hogy a takarítócég szóvivője állítja: senki sem kényszerítette munkatársukat, hogy igyon a vécéből, azt saját magától vállalta be.

Olvass még több takarítással kapcsolatos történeteket az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top