nlc.hu
Életmód

Elon Musk vagyona

Elon Musk megállíthatatlan, hamarosan ő lehet a világ leggazdagabb embere

Kevesebb mint 3 milliárd dollár választja el Elon Muskot attól, hogy beérje Jeff Bezost, és ő legyen a világ leggazdagabb embere.
Elon Musk

Hamarosan Elon Musk, a Tesla vezére lehet a világ leggazdagabb embere, és ezzel megelőzheti a jelenleg legvagyonosabb embert a Földön, az Amazont birtokló Jeff Bezost.

Január 6-án 2,8 százalékkal emelkedett a Tesla-részvények árfolyama, ami nem tűnik soknak, de 4,7 milliárd dollárt hozott Elon Musknak a konyhára. Ezzel a dél-afrikai üzletember vagyona 181 milliárd dollárra nőtt, ami „csupán” 3 milliárddal kevesebb, mint Bezosé.

Jeff Bezos 2017 októbere óta a világa leggazdagabb embere a Bloomberg listája szerint, de az utóbbi időben 4,24 milliárd dollárral, 184 milliárd dollárra esett vissza a vagyona.

Vagyis minden jel arra mutat, hogy rövid időn belül a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója lesz a Föld leggazdagabb embere, főleg annak tükrében, hogy az elmúlt évben elképesztő összeggel, 146 milliárd dollárral nőtt a vagyona.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Hannibal Hanschke / Pool / AFP)

Leggazdagabbak az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top