nlc.hu
Életmód

Nem fizetett, megszégyenítették az utcán

Nem fizette ki a tetkóját, celofánnal kikötötték az utcán egy fához

A vietnámi Hanoiban egy férfi nem akart fizetni a tetoválásáért, és elég csúnyán megleckéztették érte.

Vietnamban is hideg van mostanában, még ha messze nem is annyira, mint nálunk: mostanság tíz fok körül alakul az időjárás. Részben emiatt is kegyetlen büntetés lehetett, hogy meztelen felsőtesttel, mezítláb, egy biciklis sisakkal a fején egy fához celofánoztak egy férfit, aki nem akarta kifizetni a tetoválását a tetoválóművésznek – írja az odditycentral.com.

Középkori módon szégyenítették meg a vietnámi férfit

Középkori módon szégyenítették meg a vietnami férfit

A büntetést egy felirattal is megspékelték, hogy mindenki tudja, miért kapja a férfi, amit kapott: „Utálok fizetni a tetoválásokért”. A kissé középkori hangulatú megszégyenítés képei nagyot mentek a közösségi médiában. Sokan azt gondolták, hogy csak egy vicc, és a tetoválóművész ezzel a módszerrel akarja népszerűsíteni az üzletét, de mások felhívták a figyelmüket, hogy a képekből nem derül ki, melyik tetoválószalon lehet a ludas, így pedig nehéz reklámozni. A virális terjedés hatására végül előkerült az üzlet tulajdonosa, és elmondta, hogy a férfi csak egy részét fizette ki a tetkója árának, és kerülte őt. Erre a tulajdonos barátai elkapták, lefogták, és úgy döntöttek, megleckéztetik őt. Az üzletvezető szerint a félmeztelen férfi nem sok időt töltött az utcán a tíz fokban, és könyörgött neki, hogy engedje el őt, és ez gyorsan meg is történt. Mint kiderült, nincs pénze a számlája rendezésére, de a tetoválóművész azóta megbocsátott neki. Arról nem tudni, hogy a rendőrség foglalkozott-e már a nyilvános megszégyenítés ügyével.

A nyilvános megszégyenítés mindig kegyetlenül fájdalmas:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top