nlc.hu
Életmód

Interaktív filmmel jelentkezik a túlélőkirály Bear Grylls

Interaktív filmmel tér vissza a túlélőguru, Bear Grylls

A nézők feladata lesz megóvni a műsorvezetőt a bajtól.

A brit Bear Grylls neve a kétezres évek elejétől fogva forrott össze a túlélési praktikákkal. Az egykori katonából népszerű műsorvezetővé avanzsáló Grylls ugyanis számtalan helyzetben mutatta be, hogyan maradhatunk életben a sivatagban, a dzsungelben, a sarkvidéken, vagy akár egy nagyváros utcáin. Akkor még a Discovery Channel műsorán lehetett követni a túlélőguru kalandjait, most azonban már a Netflix kínálatában tér majd vissza legújabb műsorával. 

Interaktív túlélőkalanddal tér vissza Bear Grylls

Bear Grylls élete csupa kaland (Fotó: Getty Images)

Az Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie című interaktív film különlegessége, hogy bizonyos pontokon a nézőknek kell majd eldöntenie, hogy mi történjen Bear Gryllsszel. A lenti kedvcsináló videó elején például egy oroszlán elől menekül, a nézők pedig egy kattintással eldönthetik, hogy a ragadozó elől felmásszon egy fára vagy elbújjon az autója alá. Hasonló jelenetekben nem lesz hiány, a túlélő-tippek koronázatlan királya szembenéz a vad tengerrel, de például egy óriáskígyóval is megbirkózik az egyik jelenetben. 

Az Animals on the Loose: A You vs. Wild Movie február 16-án érkezik a Netflix műsortárába. 

Még több streaming az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top