nlc.hu
Életmód

Gigaborravalót kaptak egy coloradói kávézóban

Négyszázezer forintos borravalót hagyott a kávézóban a koronavírus-járvány miatt

A gigajattból mindenki kapott, aki aznap dolgozott.

A coloradói Estes Park egyik kávézójának dolgozói könnyekig hatódtak, amikor az egyik vendég, akiről csak annyit tudni, hogy David a keresztneve, 1400 dollárnyi (kb. négyszázezer forintos) borravalót hagyott, pedig összesen csak 20 dollár (kb. 6000 forint) értékben fogyasztott. „A Covid szívás. Mindenkinek, aki ma bent volt, 200 dollár jár – állt a számlán.

Nailya Khametvalieva, a Notchtop Bakery & Café tulajdonosa elmondta, mindenkinek nagyon jólesett ez a figyelmesség, és különösen a konyhán dolgozók érzékenyültek el, hiszen róluk sokszor megfeledkeznek a vendégek.

Hozzátette, nekik ugyan nem kellett bezárniuk, de a környéken sajnos sok üzlet ment tönkre, és 2020 nemcsak a koronavírus-járvány miatt volt nagyon küzdelmes, hanem az államban tomboló bozóttüzek miatt is. „Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki gondol a nehéz helyzetben lévő kisvállalkozásokra is. Az emberek hihetetlenül kedvesek, figyelmesek és jószívűek, főleg David.”

(via Unilad)

Barista

Fotó: Ketut Subiyanto/Pexels

Gigaborravalók és jószívű vendégek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top