nlc.hu
Életmód

Mínusz 100 kiló: együtt fogyott a házaspár

Közös siker: egy év alatt több mint 100 kilót fogyott ez a házaspár

A férj régi ingébe most már ketten is beleférnek.

Tomkó József és felesége, Emese 20 év házasság, és sok sikertelen próbálkozás után közösen változtattak életmódot, és egy év alatt több mint 100 kilót fogytak együtt. A férj egy évvel ezelőtt még 212,5 kilogrammot nyomott, de egy év alatt 80 kilótól sikerült megszabadulnia, felesége pedig 100 kilóról indult, és az ő súlya most 72 kilogramm, derült ki az RTL Klub Fókusz című műsorából.

A házaspár ugyan korábban is sportolt, futottak, edzőterembe jártak, de látványos eredményt csak azután sikerült elérniük, hogy változtattak az étrendjükön is.

A járvány miatt az edzőtermek ugyan most zárva vannak, de ez nem jelent akadályt Emese számára, ő hetente több alkalommal otthonukban végez gyakorlatokat. Józsefnek nehezebb dolga van, ő egyelőre alacsony kalóriabevitellel próbálja megakadályozni, hogy megálljon a fogyás. Ő ugyanis még tíz kilótól szeretne megszabadulni, de ha véletlenül ennél több szalad le, az sem baj.

Pár kézen fogva sétál.

Fotó: Pixabay

Látványos fogyások:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top