Életmód

Felfúvódás, puffadás? Nyáron különösen kellemetlen (x)

Nem számít, mennyi kilótól szabadultunk meg, ha a folyamatos puffadástól úgy tűnik, mintha súlyfelesleg lenne rajtunk. Az emésztőrendszeri probléma tünete ráadásul nemcsak esztétikailag nem szép, de kellemetlen, feszülő érzettel is jár.

Felfúvódás, puffadás? Nyáron különösen kellemetlen (x)
Lufi nőtt a hasamban

Miközben sokan panaszkodtak arra, hogy a karantén alatt felszedtek néhány kilót, a bezártság alatt nekem sikerült megszabadulnom némi súlyfeleslegtől, és rendszeresen tornázni és biciklizni kezdtem. Csakhogy a fogyás ellenére még mindig alig fértem bele a pár évvel ezelőtti nyári ruháimba, a folyamatos puffadás miatt minden feszült rajtam. Bár igyekeztem kerülni a szénsavas italokat, a fűszeres ételeket, a makacs probléma mindig felütötte a fejét.

Kínos félreértések

Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor a szomszédasszony domborodó hasamra pillantva összecsapta a kezét, és felkiáltott: „Csak nem!” Hogy fogok így ismerkedni, ha mindenki azt hiszi, hogy a negyedik hónapban vagyok? – panaszkodtam a barátnőmnek, Katának, akinek volt egy remek ötlete. A patikákban recept nélkül kapható Gastropan® hagyományos növényi gyógyszert ajánlotta, amely jól ismert, természetes gyógynövényi hatóanyagok nagy dózisú, egyedülálló és szabadalmaztatott kombinációja. Két Gastropan® kapszula 73 csésze borsosmenta- és kömény teának felel meg – azaz összesen 11 liternek! – mondta Kata, ami remek hír volt, hiszen többé legalább nem kell literszámra innom a gyógyteákat. A Gastropan® olyan természetes megoldás, amely egyszerre több emésztőrendszeri panaszt is enyhít, mint például a puffadás, a teltségérzés, a fájdalom és a görcsök, így végre nem kell többé minden tünetre más és más gyógyszert szednem. A biztonságos és jól tolerálható Gastropan® alkalmazása ráadásul egyszerű és kényelmes: nem kell csepegtetni, csupán naponta 2×1 kapszulát bevenni belőle.

Hasleplező ruhák helyett

A céges piknikre a legszebb ruhámban tudtam menni, és mindenki megcsodálta, mennyit fogytam a home office alatt! Már kinéztem egy szűk szoknyát magamnak, házi patikámba pedig a már nyolc éves kortól szedhető Gastropan®-t vásároltam, ami hosszútávon is alkalmazható. Speciális gyógyszerformája, a gyomornedv-ellenálló lágy zselatin kapszula a hatóanyagokat a megfelelő helyre juttatja el, így a hatóanyagok a belekben jutva fejtik ki hatásukat, éppen ott, ahol a panaszok kialakulnak, így nem okoz gyomorproblémákat. Viszlát feszülő has, viszlát feszengés!

Felfúvódás, puffadás? Nyáron különösen kellemetlen (x)

 

 

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!

S-045-gastropan-PR cikk-2021-apr

 

Felfúvódás, puffadás? Nyáron különösen kellemetlen (x)

Schwabe Hungary Kft.
1117 Budapest, Fehérvári út 50-52.
+36-1-431-89-34, info@schwabe.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top