nlc.hu
Életmód

Edzés nélküli fogyás

Meg sem közelítették az edzőtermet, mégis 114 kg-ot fogyott összesen Jess és Nick

Jess és Nick az étel rabjai voltak, más nem is lebegett a szemük előtt, csak az, mikor, mit tudnak enni. Végül kitartásuknak köszönhetően úgy szabadultak meg ketten együtt 114 kilótól, hogy egyszer sem tették be a lábukat az edzőterembe.

Jess Levett és Nick Todd igazi ételfüggők voltak. Saját elmondásuk szerint minden alkalommal dupla adag gyorséttermi ételt rendeltek maguknak, még a sült krumplikból is. Most elárulták, mit tettek az elmúlt két évben, aminek köszönhetően összesen 114 kilót dobtak le, ráadásul rendszeres mozgás, edzés nélkül.

Kajakóma, majd elhatározás

A 29 éves Jess Levett és párja, a 40 éves Nick Todd még az egyetemen találkoztak, akiknél a közös programok központjába az evés került. Mint mondják, minden az étel és az evés körül forgott, ha tehették, gyorsétteremben ettek, ahol általában dupla adagokat rendeltek maguknak, magas kalóriatartalmú, mirelit ételeket fogyasztottak az otthonunkban is.

Fiatal pár fogyása

Jess fogyása nagyon látványos (Fotós: florallifestyle_sw/Instagram)

Jessnél tört el a mécses, amikor észrevette, hogy már a 24-es méretű ruháiba (54-es az európai mérettáblázatban) sem fér bele, ezért úgy döntött, csatlakozik egy fogyókúrás csoporthoz, a gyorséttermi ételeket pedig egészségesre cseréli. A lány gyorsan meggyőzte párját is, hogy ő is vágjon bele az életmódváltásba.

Nick egyébként többet mozgott, mint barátnője, rögbizett, ami az életkor előrehaladtával és a túlsúly miatt már nem ment neki annyira jól, mint korábban.

„Az volt a feladatom, hogy rögbivel ösztönözzem az embereket az egészséges életmódra, de én abszolút nem voltam hiteles reklám ehhez, és ez zavart” – mondta Nick.

A fiatal pár nagy fogyása

Nick nadrágjába most már Jess is befér (Fotó: florallifestyle_sw/Instagram)

„Nick és én az egyetemen találkoztunk, amikor bekerültünk a »túlevés« világába. Az évek múlásával elkényelmesedtünk, minden, amit tettünk, az étel körül forgott. Amikor moziba mentünk, előtte ettünk, majd a film alatt is nagy adag pattogatott kukoricát habzsoltunk” – mondta Jess.

Az átalakulás óriási: 15 hónapon belül Nick lecserélte 50-es nadrágját 38-as méretűre, Jess 18 hónap alatt 44 kilót dobott le, és most 38-as méretű ruhákat hord.  

„Büszke vagyok arra, amit tettünk. Végre megtaláltam a számomra legkényelmesebb és megtartható súlyt. Semmi mást nem csináltunk, hogy átalakítottuk az étkezéseinket. Minden, amit elértünk, edzés nélkül tettük. Korábban mindig nagyon fáradt voltam, de most tele vagyok energiával. Belül ugyanaz a személy maradtam, de mégis sokkal magabiztosabbá és boldogabbá váltam. Nem vagyok szomorú és depressziós, újra kinyílt a világ, de hosszú utat tettünk meg” – mondta Jess, aki külön örül annak, hogy együtt csinálták végig ezt a két évet, és folyamatosan ösztönözték egymást a diéta alatt.

Sztár-átalakulások!

via

(Nyitókép: florallifestyle_sw/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top