nlc.hu
Életmód

Bemutatott a mentőknek, aztán őt kellett ellátni

Bemutatott a mentőknek a motoros, aztán ő szorult segítségre

Előzés közben a középső ujját mutatta a mentőknek, aztán balesetet szenvedett a motoros.
Mentőautó

Tanulságos történetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat a Facebookon arról, hogy egy olyan balesetet szenvedett motorost kellett ellátniuk, aki pár perccel korábban még bemutatott nekik.

Mint írják, a Pest megyei mentők az állomáshelyükre tartottak múlt hétvégén, amikor egy kanyarban váratlanul egy motoros húzott el mellettük nagy sebességgel. A motoron ülő férfi még be is mutatott a szabályosan közlekedő mentőnek.

Nem sokkal ezután, nagyjából 15 kilométerrel később aztán hirtelen feltorlódott a forgalom. Egy motoros bukott nagyot a sor elején, így a mentők azonnal a segítségére siettek. Akkor derült ki, hogy ugyanarról a férfiről van szó, aki nem sokkal korábban még a középső ujját mutatta a mentőknek.

Megvizsgálták a 60 év körüli férfit, aki szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a száguldást, így stabil állapotban szállították kórházba. A férfi később elnézést kért a mentőktől.

(Kiemelt kép: OMSZ)

Mentős incidensek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top