nlc.hu
Életmód

Telitalálat az Ötöslottón

Valaki milliárdos lett: elvitték az Ötöslottó fődíját

Egy darab telitalálatos szelvényt találtak az Ötöslottó szombati sorsolása után.

Van ötös a lottón! A szerencsés nyertes egyedül találta el a szombati sorsoláson kihúzott  10, 37, 42, 56, 74-es számokat. A telitalálat összege 1,345 milliárd forint – közölte a Szerencsejáték Zrt. A nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a cégnél.

Lottóhúzás

Ragaszkodott a lottószámaihoz, másodjára is megcsinálta a szerencséjét

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a legszigorúbb egészségügyi protokollok betartása mellett a személyes találkozásra, amikor megvizsgálják az eredeti szelvényt és annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top