nlc.hu
Életmód

Arnold Schwarzenegger Budapesten

Érte jött titokban Budapestre Arnold Schwarzenegger

A „Terminátor” gratulálni jött Budapestre.

Teljesen lenyűgözte teljesítményével Arnold Schwarzeneggert a 10 éves magyar kislány, aki fogával elhúzta példaképe 2700 kilós kocsiját. A Terminátor akkor üzenetben gratulált Sinka Dottinak. Most személyesen, sok puszi közepette is elismételte, amikor titokban Budapesten járt.

Érte jött titokban Budapestre Arnold Schwarzenegger

Érte jött titokban Budapestre Arnold Schwarzenegger (Fotó: Getty Images)

Egy átlagos edzéssel indult a 10 éves világrekorder Sinka Dotti, a világhírű erőművész, Sinka Zsolt vasárnapja, igaz nem értette, édesapja miért ragaszkodik a reggel hét órás kezdéshez. De aztán egyszer csak meglátta a teremben a pár méterre kondizó példaképét, Arnold Schwarzeneggert.

A Terminátor odahívta magához a mindössze 40 kilós kislányt és édesapját, mert mindkettőjük teljesítményét nyomon követi. A meglepetésről videó is készült, ami a Bors oldalán tekinthető meg.

Dotti, aki fogával nemrég elhúzta Schwarzi 2700 kilós kocsiját, nagyon meglepődött.

„Úgy viselkedett velem, olyan kedvesen, mintha az unokája lennék. Azt mondják pedig, hogy ő nem egy túlzottan közvetlen ember, kevés embert enged magához közel. Az angolomat is dicsérte, mert persze én hoztam a formámat, és mindenről beszélgettem vele. Meghívott az apukámmal az Arnold Classicra és az otthonába is. Mondtam neki, hogy nagyon tetszenek a mini csacsijai, erre biztatott, hogy bemutatja majd nekem őket” – mondta.

A család egyébként már évek óta az Egyesült Arab Emírségekben él, mert ott nemcsak imádják, hanem támogatják is ezt a sportágat és az ehhez hasonló erőnléti sportokat is. Sinkáék ott valódi szupersztároknak számítanak.

Még több Schwarzi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top