nlc.hu
Életmód

Molesztálták gyerekkorában Gloria Estefant

Molesztálták gyerekkorában Gloria Estefant, először mesélt róla

Oldalán kislányával és unokahúgával egy Facebook Watch-showban mesélt a kilencéves korában átélt traumájáról a népszerű énekesnő, Gloria Estefan.

A 64 éves Gloria Estefan elmondása szerint kilencéves korában egy családtagja molesztálta, egy távoli rokon, aki visszaélt Estefan édesanyjának bizalmával. A műsorban az énekesnő a férfit nem nevezte meg, de azt azért elmondta róla, hogy zeneiskolát üzemeltetett, és meggyőzte az édesanyját, hogy küldje őt oda, mert annyira tehetséges. A férfi ráadásul megfenyegette, hogy megöli, ha beszél az édesanyjának arról, hogy mit művelt – írja a 444.

Gloria Estefan idén májusban (fotó: Profimédia)

Gloria Estefan idén májusban (fotó: Profimédia)

Estefant annyira megviselte az eset, hogy még a haja is hullani kezdett, és attól félt, a férfi az anyját is megölné, ha kitudódna a dolog. Ennek ellenére később mégis elmesélte az anyjának, aki a rendőrséghez fordult ugyan, de a hatóság javaslatára nem tett feljelentést. A rendőrök ugyanis meggyőzték őt, hogy a kislány számára az eljárás további traumákhoz és megrázkódtatásokhoz vezetne. Gloria Estefan a műsorban elmondta, hogy azért tartja fontosnak, hogy most beszéljen az esetről, mert fontos az embereknek tudomásul vennie a tényt, hogy a zaklatást elszenvedő gyerekek 93 százaléka ismeri és megbízik a zaklatójában.

Ezután jöjjön valami könnyedebb:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top