nlc.hu
Életmód

Az országhatáron tartották az esküvőt a járvány miatt

Az országhatáron házasodtak össze, hogy járvány miatti korlátozások ellenére mindenki ott lehessen az esküvőn

A pár azt szerette volna, hogy a menyasszony 96 éves nagymamája is ott lehessen az esküvőn, ezért az amerikai–kanadai határon házasodtak össze.
Országhatár

A New York államban élő Karen Mahoney és Brian Ray több mint 30 éve együtt vannak, de most úgy gondolták, hogy összeházasodnak. Az esküvői terveiket azonban a koronavírus-járvány miatt át kellett alakítaniuk.

Karen 96 éves nagymamája Kanadában él, és hiába közeledett az esküvő napja, a határokat továbbra sem nyitották meg a járvány miatt. Az idős nő nagyon elszomorodott, hogy nem tud ott lenni az unokája nagy napján.

A pár ezért egy különleges ötlettel állt elő: megtartják az esküvőt az amerikai–kanadai határon, hogy a menyasszony nagymamája is részt vehessen a ceremónián. A vőlegény felhívta az egyik határőr ismerősét, hogy szóljon a kollégáinak, mire készülnek, és nehogy valamilyen hatósági akcióba torkolljon a romantikus esemény.

Végül az országhatáron tartották meg az esküvőt, senki nem lépte át a határt, és semmilyen tárgyat nem nyújtottak át egymásnak. Karen nagymamája azonban megölelhette az unokáját, és mindketten sírva fakadtak a meghatódottságtól. Hiába, a szeretet nem ismer határokat.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Greg Bulla)

Esküvők a járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top