nlc.hu
Utazás

Repülőn házasodtak össze a járvány miatt

Egy repülőn házasodtak össze, hogy kicselezzék a járvány miatti szabályokat

Az indiai pár kibérelt egy repülőgépet, és a levegőben tartotta meg a lagzit, hogy kikerüljük a járványügyi korlátozásokat.
Repülőgép

Rekordokat dönt a koronavírus-járvány Indiában, ezért betiltották a csoportos rendezvényeket, köztük a lakodalmakat is. Egy Maduráj városában élő jegyespár azonban kicselezte a szigorú szabályokat, és egy repülőgép fedélzetén, a levegőben házasodtak össze.

A Twitteren megjelent videón látszik, hogy a pár ünnepi ruhában áll a násznéppel zsúfolásig megtelt repülőgépen, miközben videózzák és fotózzák őket:

Mint kiderült, a Madurájból Bengaluruba repülő Boeing 737-es charter gépet a SpiceJet nevű légitársaságtól bérelték ki. Ám az ifjú pár öröme nem sokáig maradt felhőtlen, mert a polgári légügyi hatóság vizsgálja az esetet, hiszen megszegték a járványügyi szabályokat.

A légitársaság állítja, hogy a megrendelőt előzetesen tájékoztatták a szabályokról, és személyzet a helyszínen is elmondta az előírásokat.

A kommentelőket nagyon felháborította, hogy egyesek úgy gondolják, rájuk nem vonatkoznak a törvények, és pénzzel ki lehet kerülni a szabályokat.

(The Indian Express)

Esküvő a járvány idején:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top