nlc.hu
Szabadidő

Repülőgépen adták össze a párt.

Úgy döntöttek a felhők felett házasodnak össze

A melbourne-i házaspár, Elaine Tiong és Luke Serdar úgy határozott, hogy szakítanak a hagyományokkal, és nem templomban, nem is egy unalmas hivatalban, hanem a Virgin Australia Sydney-i járatán házasodnak össze.
repülőgép, repülő

Az utasok kissé meglepődtek, amikor a VA841-es járaton megjelent Tottie Goldsmith ausztrál színésznő és énekes, de nem mint utazó celeb, hanem mint egy éppen történő esküvő házigazdája. A pár egy kicsit korábbra tervezte a ceremóniát, de a koronavírus náluk is bekavart, az első időpontot el kellett halasztani a korlátozások miatt, így most tudtak végül egybekelni.

Több ezer méter magasan, egy repülőgép fedélzetén, 150 idegen előtt. 

Elaine azt mondta a Yahoo-nak, hogy egyébként 17 hetes teres, és csak úgy döntöttek, nem akarnak túl nagy felhajtást, úgyhogy a fedélzeten kötik egybe az életüket ismerősök, rokonok nélkül. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Elaine hosszú évekig esküvő szervezőként dolgozott, és maguknak nem a megszokottat, hanem valami különleges élményt szeretett volna.

Üröm az örömben, hogy a szigorú COVID-19 előírások miatt a házaspárnak meg kellett várniuk az első csókkal a landolást, ekkor végre levehették az arcmaszkjaikat.

Nem sokan mondhatják, hogy jegyespárként szálltak fel, majd házasként landoltak” – mondta a színésznő, aki levezényelte az esküvőjüket. 

Képeket az esküvőről itt tudtok nézegetni.

Fotó: Pexels

Még több érdekes történet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top