nlc.hu
Család

Koronavírus és az esküvő

Ismerd meg a világ legszerencsétlenebb menyasszonyát!

Hat éve tervezte az esküvőt, a koronavírus-járvány miatt hétszer kellett elhalasztani.

Mostanra sikerült összeházasodnia annak a brit párnak, akiknek az esküvői terveit hétszer írta át a koronavírus-járvány. Beth Deeley-Williamson és párja hat éve tervezték a hatalmas lakodalmat, csak azzal nem számoltak, hogy a pandémia miatt szó sem lehet hetedhét országra szóló lagziról.

A koronavírus sok esküvőt tönkretett (Illusztráció: Pexels.com)

A koronavírus sok esküvőt tönkretett (Illusztráció: Pexels.com)

Végül csak a legszűkebb család és négy hónapos kisbabájuk vehetett részt a menyegzőn, mindössze 12-en voltak. Beth elmondta, hogy hihetetlen érzés volt számára végre tényleg felvenni a fehér menyasszonyi ruháját, ahogy azt is nagyon várta, hogy párját, Jontyt végre a férjének nevezhesse.

Pedig az utolsó próbálkozás sem volt izgalommentes, miután Jonty bátyja (és egyben esküvői tanúja) egy nappal korábban még kórházban volt és a ceremónián is mankók segítségével vett részt.

Az egy évtizede együtt lévő pár végül egy sátorban, délutáni teázással ünnepelte meg a házasságkötésüket, a vendégek takarókkal és kabátokkal védekeztek a hűvös brit tavasszal szemben.

A nászútjuk helyszíne is változott, Japán helyett csak Yorkshire-ig jutottak, de a párnak ez már nem szegte kedvét. Azt mondják, frusztráló volt ennyit várniuk, de vannak ennél sokkal rosszabb dolgok is a világban, ők pedig végül csak egybekeltek és ígérik, amint a korlátozások enyhülnek, tartanak egy hatalmas esküvői partit, ahová Beth még egyszer felveheti az esküvői ruháját.

Esküvő és a koronavírus:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top