nlc.hu
Trend

Koronavírus-esküvő az ablakon keresztül

Koronavírusos volt a menyasszony, az ablakon kihajolva házasodott meg

Háromszor szervezték át, elegük lett. Senki nem volt veszélyben.
Esküvő Covid idején

Sok tervet felülírt a koronavírus-veszély, rengeteg esküvőt mondtak le vagy szerveztek át a járvány hatására. Ez a pár azonban új szintre emelte a rögtönzést: még úgy sem voltak hajlandóak lemondani a nagy napról, hogy a menyasszonyról kiderült, hogy koronavírusos, inkább egy emeleti ablakon keresztül oldották meg az ügyet.

A kaliforniai Lauren és Patrick Delgado most ősszel fogadtak örök hűséget, a szokásos körítéssel: ruhák, csokor, konfettieső. Egy apró különbség voplt: Lauren az ablakból, a férj pedig a ház előtt mondta ki az igent. Szerencsére felbéreltek egy fotóst is a nagy napra, aki biztonságos távolságból rögzítette a látványt.

What do you do if you test positive three days before your wedding, but everyone else around you is negative? Let’s up…

Közzétette: Jesscaste Photography – 2020. november 22., vasárnap

A pár már harmadszor ütemezte át az eseményt az egyre szigorúbb szabályok miatt, most fogyott el a türelmük – még úgy is, hogy Laurenről közben kiderült, elkapta a vírust. Végül november 10-ben maradtak, például azért, mert aznap járt le a házasodási engedélyük, a hivatalok pedig, ahol az ilyesmit meg lehet hosszabbítani, zárva voltak. Természetesen körültekintően jártak el: tíz vendég volt, ők is biztos távolságból szemlélték, maga a pár pedig még egymás kezét sem fogta meg, inkább egy szalagon keresztül tartották a kapcsolatot. Lauren jól van, azóta a tíznapos kötelező karanténja is bőven lejárt.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top