nlc.hu
Életmód

Elmarad a Rockmaraton Fesztivál 2022-ben

Jövőre is elmarad a Rockmaraton Fesztivál

A járvány okozta bizonytalan helyzet miatt 2022-ben sem rendezik meg a XXX. Rockmaraton Fesztivált.
Rockmaraton

2022-ben is elmarad a Rockmaraton Fesztivál, amelynek a harmincadik jubileumát ünnepelték volna – jelentették be a szervezők a Facebookon.

Mint írják, a koronavírus-járvány és a szabályozások két nyarukat is tönkretették idén és tavaly. Most pedig itt a negyedik hullám, egyre többen beszélnek korlátozásokról, ilyen körülmények között pedig senki sem tudja, mi lesz jövő nyáron.

Harmincadik jubileumot csak úgy van értelme ünnepelni, ha az megkoronázza és nem megszégyeníti az elmúlt harminc évet. Be kellett látnunk, hogy ennek a koronázásnak a körülményei nem lesznek adottak 2022-ben sem – mi pedig nem akarunk lejáratni egy harmincéves kultuszt, amiért ennyit dolgoztunk, és amihez ennyi ember kötődik érzelmileg. Ezért fájó szívvel, de meghoztuk a nehéz döntést: 2022-ben sem szervezzük meg a 30. születésnapi Rockmaraton Fesztivált

– írják a Rockmaraton szervezői a Facebookon.

Hozzáteszik, hogy a fanatikus rajongóknak terveznek egy pótrendezvényt, de „azt még az ideinél is sokkal kisebbnek szánjuk, amolyan megemlékezésnek, szűk családi körben”.

(Kiemelt kép: MTI/Mohai Balázs)

A járvány miatt elmaradt fesztiválok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top