nlc.hu
Életmód

Télikabát divat 2021-2022

Tudjuk, miben nem fogsz fázni idén télen – nagy télikabát körkép, árakkal és lelőhelyekkel

Íme a 2021-2022 szezon 40 legmenőbb télikabátja, 10 595 forinttól!

2021-2022 telén számos, a korábbi szezonokban felkapottá vált télikabát-trend visszatér, így a gardróbban pihenő, tavalyi, tavalyelőtti kabátod is szuperdivatos lehet. Ha viszont most készülsz újat vásárolni, figyelj, mert mutatjuk a szerintünk legklasszabb darabokat, árakkal és lelőhelyekkel.

Pufikabátok

Télikabát divat

Pufikabát (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

Az imádott-utált pufikabátok idén télre sem mennek ki a divatból. Az irányzaton belül a legtrendibb változatok ebben a szezonban a fényes textúrájú, illetve műbőrből készült modellek. Színekben a fekete és a pasztell a domináns, de találhatsz azért különlegesebb árnyalatú darabokat is. A pufikabátokat, különösen az idén aktuális verzióikat nem csupán sportos, de akár elegánsabb ruhadarabokkal és kiegészítőkkel is simán ér viselni.

Télikabát divat 2021/2022
Megnézem
Összes kép (7)

Steppelt kabátok

Télikabát divat

Steppelt kabát (Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images)

A pufikabátokhoz hasonlóan praktikusak és melegek, ugyanakkor egy fokkal sikkesebbek, nem mellesleg pedig ezen a télen talán a legeslegdivatosabbak a steppelt kabátok. A hagyományos, rombusz alakú steppelés alap,  de előfordulnak a kínálatban izgalmasabb, látványosabb mintázattal steppelt darabok is. Az ilyen kabát a zöld árnyalataiban a leginkább autentikus, de feketében, barnában, szürkében is megtalálod a boltokban.  

Télikabát divat 2021/2022
Megnézem
Összes kép (9)

Camel szín

Télikabát divat

Camel színű kabát (Fotó: Streetstyleshooters/Getty Images)

A legkevésbé sem meglepő módon a szövetkabátok is a divat fősodrában maradtak. A 2021-22-es télen azonban a klasszikus fekete verziók némileg háttérbe szorulnak, ez a kabáttípus ugyanis idén egyértelműen a camel színben a legmenőbb. A fazonokat illetően minden belefér a szűkítettől az oversize-ig, az egysorostól, a duplasoros gombolásún át az átlapolósig. A camel árnyalat szofisztikáltan elegáns, szinte mindenhez illik, amihez egy szokványos fekete szövetkabát, a hétköznapi outfitekhez ugyanúgy fel lehet venni, mint alkalmi ruhákhoz.

Télikabát divat 2021/2022
Megnézem
Összes kép (7)

Overshirt

Télikabát divat

Overshirt kabát (Fotó: Christian Vierig/Getty Images)

Az ősz legfelkapottabb darabjai közé tartoznak a kockás overshirtök, melyek téli kiadásban az elkövetkezendő hónapokra is velünk maradnak. Olyan kabátokról van szó, melyek stílusban, szabásban leginkább a kockás ingekre emlékeztetnek, viszont azoknál vastagabb szövetekből, és jellemzően hosszabb fazonokban készülnek. Hordhatók minimalista darabokkal, de passzolnak a sportos szettekhez is, a farmeres-bakancsos összeállításokhoz pedig egyenesen tökéletesek.

Télikabát divat 2021/2022
Megnézem
Összes kép (5)

Műirhák

Télikabát divat

Műirha kabát (Fotó: Jeremy Moeller/Getty Images)

A hetvenes évek irányzatai markáns módon vannak jelen az idei őszi-téli divatban. Ennek jegyében tértek vissza a műirha kabátok is. Az eredeti irhákat meggyőzően imitáló, barna-bézs színösszeállítású változatok a legtrendibbek, de fekete vagy fehér alapszínben is elérhető a kabáttípus. A már említett hetvenes évek divatját idéző outfitekbe illik a leginkább, de hibátlanul kombinálható letisztultabb, neutrálisabb szín- és fazonvilágú holmikkal is.

Télikabát divat 2021/2022
Megnézem
Összes kép (5)

Műszőrmék

Télikabát divat

Műszőrme bunda (Fotó: Edward Berthelot/Getty Images)

A műszőrmék is több éve stabilan divatban vannak és maradnak idén télre is. Ebben a szezonban a rövid szálú, illetve a teddybear típusú műszőrmék a legaktuálisabbak, minimum combközépig érő hosszban, bővülő fazonban. Színben legmenőbb a barna, de persze kaphatók fekete modellek is. A fehér, illetve az élénkebb színek viszont kissé háttérbe szorultak, de keresve azért megtalálhatók a kínálatban, szintúgy, mint a mintás modellek.

Megnézem
Összes kép (7)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top