nlc.hu
Trend

Plus size télikabát divat nőknek

7 csinos és divatos plus size télikabát, ha telt vagy

Legyen öv a kabáton, vagy jobb, ha mellőzzük? Milyen az ideális hosszúságú télikabát, ha kerekded formánk van? Ha telt vagy, ezek a plus size kabátok szuperül fognak állni!
Trendi télikabátok telt alakra

Elöl-hátul domborodik, és nem tudod, milyen lenne az előnyös télikabát? Ha te is a kerekded formákat részesíted előnyben, akkor ezek a plus size télikabátok rád várnak!

Laza

Kedveled a laza, vagány stílust? Akkor válassz térd alatti, egyenes szabású télikabátot! Arra ügyelj, hogy ne over size fazont vegyél, mert ugyan a szabása miatt nagyobb méretnek tűnhet, mégsem biztos, hogy jól fog állni: felül nagy lehet, alul pedig szűk. Helyette maradj plus size ruháknál, a rád passzoló méretnél, és adj extra pontot a télikabátnak, ha a gombjai nagyok, feltűnőek!

Ha igazán vagány hatást akarsz elérni, dönts a letisztult fehér vagy fekete szín mellett, amiket hozzájuk illő kiegészítőkkel dobj fel! Egy laza sapkával, egy menő bakanccsal és táskával máris egyedivé teheted a szettedet.

Elegáns

Minden nőnek szüksége van egy csinos télikabátra! A hosszított, lábszárközépig érő télikabátok már a hosszuk miatt is előnyösek, persze nem pusztán ettől fog jól állni a kabát.

Akár teltkarcsú alkatod van, akár nem, a karcsúsított fazon előnyös, és ha a derekad vékony, dobhatsz a kabátra egy övet is, ami segít kihangsúlyozni a homokóra formát. A legegyszerűbb plus size télikabátot is különlegessé teheted, ha bátor vagy: viselj az arcformádhoz illő kalapot és finom bőrkesztyűt!

Színes

Csak azért, mert hideg van, az utcák pedig egyre szürkébbek, ne gondold, hogy csak feketében, szürkében és barnában lehet járni. Ha szereted a színeket, ne tagadd meg magadtól ősszel, télen se őket: válaszd a mélybordót, a sötétlilát és a méregzöldet.

Tény, ezeket a színeket tudni kell viselni, de ha szeretsz kitűnni a tömegből, ne fogd vissza magad! Ezek az árnyalatok nemcsak különlegesek, de jobb kedvre is derítenek egy borongós, téli napon. Arra azonban ügyelj, hogy a kiegészítőid színben passzoljanak a választott télikabáthoz, és egyszerre 3 színnél ne viselj többet!

Bohém

Szeretnéd megmutatni a kerekded formáidat? Válassz csípő alá érő télikabátot! Ez a fazon optikailag karcsúsítja az alakodat, és pont jó helyen takar. De arra figyelj, hogy ne téveszd össze a rövidebb, csípőközépig érő változatokkal. 

Ha ezt a hosszt választod, jobb, ha az öv nélkülieket részesíted előnyben. Alkalomtól és a kedvedtől függően viselj hozzá bohém kalapot, vagy bojtos sapkát, alá pedig bátran vegyél fel plus size crop topot!

Kockás

Ki mondta, hogy a kockás minta erősít? Persze nem mindegy, hogyan, milyen módon viseled. Az idei télikabátdivat egyik meghatározó vonala a túlméretezett kockás ingekre hajaz, és nagyon jó választás lehet a plus size lányoknak is!

Arra ügyelj, hogy ne ess túlzásba, vagyis túl sok kiegészítőt ne használj, ugyanis már a kabát önmagában is feltűnő. Bőven elég egy színben, árnyalatban passzoló vagány kalap és egy táska ahhoz, hogy stílusos szettet alakíts ki magadnak.

Trendi

A pasztellszínek idén is divatosak és nagyon elegánsak. A legjobb az bennük, hogy szakadt farmerrel viselve szuper trendi lehetsz, elegáns nadrággal, csinos, nagyobb méretű ruhákkal pedig randira, munkába is mehetsz bennük.

Az utóbbi években eleve fénykorukat élik a lábszárközépig érő fazonok, így a divat a telt lányoknak kedvez. Hidegebb időben dobd fel a szettedet egy klassz sállal, kendővel is, amit hagyj lazán leomlani a nyakadból – ezzel a trükkel optikailag nyújthatod az alakodat.

Különleges

Vonzd felülre a tekinteteket! A különleges nyakmegoldással rendelkező kabátok olyan alakot kölcsönöznek, hogy nem győzöl majd a tükör előtt pörögni, forogni. Ha teltkarcsú vagy, válaszd az öves fazonokat, vagy szerezz be külön egy övet, esetleg dönts a szűkített, rejtett gombolású fazonnál.

A vízesés nyakmegoldással rendelkező télikabátok szemet gyönyörködtetők és kifinomultak, biztos, hogy nem maradsz bennük észrevétlen. Ha elismerő tekintetekre vágysz, ebben a télikabátban biztosan megkapod!

Még több olvasnivaló és divat telt idomokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top