nlc.hu
Trend

Így hordd a crop topot, ha plus size vagy!

Így hordd a crop topot, ha plus size vagy!

Attól, hogy plus size alkatú vagy, még nem kell lemondanod a crop topok viseléséről. Elmondjuk, mire figyelj, hogy előnyös legyen a ruhadarab.

Magas derék

Ha kinőttél már a tinédzserkorból, a crop topokhoz alkattól egyébként teljesen függetlenül is magas derekú nadrágot vagy szoknyát ajánlatos felvenned. Az ilyen fazonú darabok most egyébként is kifejezetten divatosak, így nem csak ízléses és sikkes lesz a megjelenésed, de még trendi is.

Magas derék

Magas derék (Fotó: Fashion Nova)

A farmer mindig jó ötlet

A crop topokhoz stílusban is szinte mindig passzol a farmer, így ha ezzel kombinálod őket, nem nagyon lőhetsz mellé. A farmer ilyenkor legyen szűkebb, méretben épp megfelelő – sem eggyel kisebb, sem eggyel nagyobb méret nem játszik – és persze magas derekú! Ha mindez stimmel, akkor a legelőnyösebb formában fogja mutatni az alakodat.

A farmer mindig jó ötlet

A farmer mindig jó ötlet (Fotó: Missguided)

Paperbag

Ha nem szereted a szűket, inkább a lazább, bővebb fazonú nadrágokban érzed jól magad, a crop tophoz húzz paperbag fazonú nadrágot! Ezeket mintha direkt a crop topokhoz találták volna ki…

Paperbag nadrággal

Paperbag nadrággal (Fotó: Pretty Little Thing)

Megkötős

Plus size alkattal a legtutibbak a megkötős és lehetőleg V-kivágású crop topok, blúzok. Az ilyen típusú felsők optikailag  nyújtanak és homokóra irányba formálják az alakot. Ráadásul ez a szexi, vintage ihletésű stílus senkinek sem áll olyan szuperül, mint a plus size lányoknak. 

Vitage stílusban

Vintage stílusban (Fotó: Unique Vintage)

Megkötős

Hasonlóképp előnyös megoldás az elöl, a derék vonalában megcsomózott felső.  Ezzel a módszerrel ráadásul bármilyen, hosszabb pamutpólót vagy hasonló alapdarabot átalakíthatsz crop toppá. 

Megcsomózva

Megcsomózva (Fotó: Asoph)

Átlapolós

Ha homokóra alkatú plus size vagy és ezt a sziluettet szeretnéd is kihangsúlyozni, az átlapolós crop top a  legideálisabb választás. Ezt ugyanis pont úgy kötheted meg, ahogy neked a legelőnyösebb és egyben a legkényelmesebb is, A V-kivágás ráadásul optikailag nyújtja is a nyakat és a felsőtestet.

Átlapolós

Átlapolós (Fotó: Debshops)

Szettben

A crop topokat hordhatod alul-felül egyforma színű szettben is. Így elegáns lesz az összhatás, még akkor is, ha teljesen basic darabokról van szó.

Egy színben

Szettben (Fotó: CurvySense)

Lazán

A crop topnak persze nem muszáj szűknek lennie. Az is jól néz ki, ha kicsit lazább, eláll a testedtől. Ez a változat különösen akkor előnyös, ha körte alkat vagy, tehát csípő, combok vonalában vagy erősebb, ebben az esetben optikailag ugyanis kiegyensúlyozza a testarányaidat.

Lazán

Lazán (Fotó: Good American)

Még több plus size divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top